Rólam


Ki is vagyok én? 
   Egy huszonnégy éves, felvidéki lány, aki szeret elbújni a Csakegyolvsólány álnév mögé. Nagyon személyes adatokat nem szeretek megosztani magamról, inkább csak ismerkedés közben szoktam elmondani egy-két dolgot magamról. S ha már itt vagyunk, elég visszahúzódó típus vagyok (főleg idegenek előtt), ezért nehezen barátkozom. Emiatt könnyen veszítem is el őket, mert nem nyílok meg nekik olyan hamar. Ez anyukám szerint egy részből a javamra válik, mivel ennek köszönhetően kiszűröm azokat az embereket, akik csak azért barátkoznak velem, hogy kihasználjanak. Ezért nagyon szűk a baráti köröm. Mondhatni csak a kemény mag maradt meg a számomra, akik egy teljesen más énemet ismerik. 
   Jelenleg egy egyetem padjait koptatom immár másodéve. Szeretem az általam tanult szakot, hiszen nagyon érdekes, és nagy terveim vannak vele. 
Mit szeretek csinálni szabadidőmben?
   A hobbim az olvasás. Szinte nem telik el  úgy  egy nap sem, hogy ne olvasnék. Valóságos könyvmoly vagyok. De, ha egy nehéz, fárasztó nap után esetleg nincs kedvem olvasni, akkor szívesen nézek sorozatokat és filmeket is. Pillanatnyilag két kedvenc sorozatom van: a Shadowhunters és a The Royals. Azonban ezek egyik pillanatról a másikról meg szoktak változni. Filmek terén nem vagyok válogatós. Igaz, horror filmeket nem nagyon nézek.

Azt hiszem ennyit rólam. Nem vagyok egy érdekes ember, ez látszik is ezen a negyed oldalnyi szövegen. Ha érdekel rólam még valami (amit nem hiszek:D), akkor nyugodtan feltehetitek a kérdéseiteket ez alatt a poszt alatt, vagy emailt is írhatok. Oldalt Ahol megtalálsz modulba rábukkanhattok. :)

2 megjegyzés:

 1. Szia! Láttam a molyon, hogy most már az ELTE-re jársz, régészetre. Meg szeretném kérdezni, hogy hogyan megy, milyen nehéz (pl. a vizsgák) és hogy milyen nehéz volt oda bejutni. Nagyon érdekel a régészet és kíváncsi vagyok, hogy milyen esélyeim vannak bejutni. Köszi a válaszodat, nagyon tetszik a blogod.
  Tekla

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Tekla!
   Nekem nagyon tetszik a régészet. Eleinte kicsit nehéz belerázkódni, ugyanis egyes szakirányokon elég nagy a követelmény, de elviselhető. A vizsgák annyira nem nehezek, meg lehet őket csinálni. Vegyesen van írásbelik és szóbelik is.
   Ha bővebben szeretnél tudni róla, akkor nyugodtan írj email: csakegyolvasolany@gmail.com
   Örülök, hogy érdeklődsz a szak iránt. Szerintem nagyon jó.

   Törlés