2021. április 2., péntek

ÚjratervezésSziasztok!

Az utóbbi időben sokat gondolkoztam a blog sorsáról. Egy részről nem akartam befejezni, mivel nagyon sokat jelent a számomra. Ilyenkor el tudok szabadulni a hétköznapok terhétől és csak is a saját világommal foglalkozni. Nagyon szeretem csinálni, bár az elmúlt időszakban nem nagyon látszott. Más részről viszont abba akartam hagyni. Sokszor csak ültem a gép előtt és bámultam az üres word oldalt, mert egyszerűen nem tudtam mit írjak egy-egy adott könyvről. 
Végül meghoztam a döntésemet. Mivel a tavasz a megújulást, az újrakezdést jelenti, ezért a blog is kicsit megújult. A régi bejegyzések eltűntek egy szálig és most tiszta lappal indul újra a Könyvekbe burkolt világ
Hogy ez mit jelent? A karantén és az egész járványhelyzet miatt az olvasás mellett a másik kedvenc időtöltésem a film- és sorozat nézés lett. Ezek mellett mind filmek, mind pedig könyvek terén sok műfajjal is bővítettem ismeretemet. Lettek kedvenc műfajaim az eddigiek mellett, valamint rájöttem, hogy miket kéne hanyagolni egy ideig. Így született meg az ötlet: Mi lenne, ha az olvasás iránti szeretettemet és a filmek/sorozat utáni érdeklődésemet vegyíteném? 

Ami várható lesz a blogon:

1) Film és sorozat ismertetők/értékelés
2) Ismerd meg... --> film- és sorozat szereplők megismerése könyvek által
3) Könyv értékelések
4) Különböző témában cikkek --> eleinte nem lesz belőlük sok, ugyanis ez még új számomra és bele kell rázkódnom
5) Könyvek és adaptációjuk 

Jelenleg ennyi állt össze a fejembe, de ez majd bővülni fog különféle ötletekkel is. Remélem, tetszeni fog nektek ezek a bejegyzések. :)

Most pedig megnyomom a RESET gombot és induljon el tiszta lappal ismét a megújult Könyvekbe burkolt világ!

Csakegyolvasólány

2 megjegyzés: