2017. január 22., vasárnap

Lauren Rowe: A Klub

Fülszöveg:
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.  
Létezik ​​egy exkluzív társkereső klub, amely borsos tagsági díj ellenében garantálja, hogy bárki számára megtalálják a tökéletes partnert. Nagy reményekkel ide jelentkezik Jonas Faraday, a jóképű, sikeres üzletember és szexmániás nőbűvölő, aki azt tekinti legfőbb küldetésének, hogy minden nőt, akit ágyba visz, eljuttasson a csúcsra. Kisvártatva üzenet kap a Klub egyik munkatársától, aki elárulja, hogy még sosem volt része a teljes gyönyörben. Jonas megszállottan keresni kezdi, és mindent megadna, hogy bizonyíthasson.  
Sarah: Amikor elolvastam Jonas Faraday brutálisan őszinte önvallomását, kis híján elélveztem ott, az íróasztal mellett. Őrültségnek tűnhet, hogy képes voltam kockára tenni az állásomat, de képtelen voltam ellenállni a kísértésnek, hogy kapcsolatba lépjek vele. Tudtam, hogy a vallomásommal elhúzom a mézesmadzagot az orra előtt, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy hajtóvadászatot indít utánam. Jonas: Szóhoz sem jutottam a megdöbbenéstől, amikor megkaptam a felvételi ügynököm e-mailjét. A megjegyzéseimet puszta szeszélyből fűztem hozzá a jelentkezésemhez, nem számítottam rá, hogy választ kapok rájuk, méghozzá ilyen elképesztő választ. Az üzenet olyan csábító, olyan ellenállhatatlan, hogy attól a perctől fogva csak egy dolog érdekelt: megtalálni azt, aki küldte. Mi a neve? Hogy néz ki? Találkoznom kell vele, mindenáron!  
A Klub, ahol ártatlan szórakozást keresett, a zabolátlan szenvedély, az emésztő vágy és a szerelmi bánat terepévé válik hősünk számára.  
Üdvözöljük a Klubban, ahol minden álma valóra válhat!

Értékelés:
Sose füllentettem még könyvekről, de nem is most fogom elkezdeni. Hogy őszinte legyek egy picit megijedtem, hogy csak nekem nem tetszett, hiszen csak pozitív véleményeket és maximális csillagozást találtam. Aztán ráakadtam @Biry és @xeral értékelésére és megnyugodtam. Nem vagyok egyedül, akinek nem igazán jött be ez a történet. Személy szerint kicsit el is borzadtam, pedig nem vagyok prűd kisasszony. De mi nem tetszett benne?
Nos, hiába szerettem Ez a férfiban Jess karakterét Jonas Faraday-t nem tudtam megkedvelni. Hiába volt őszinte, határozott, gyönyörű férfi, nem ment. Lassan már annyira agyamra ment, hogy legszívesebben átlapoztam volna az ő szemszögein, de úgy semmit sem értettem volna a könyvből. Aztán ott volt Sara, akiről először azt hittem, hogy egy határozott nőszemély. Az első sorai elég ütősek voltam, azt sugallták, hogy neki is elege van a nagyképű férfiakból. Tovább olvasva viszont a szemszögét, nagyot csalódtam. Puff, rögtön vágyakozott a férfi után. Innentől kezdve már csak muszájból olvastam. Azt hittem, hogy lesz egy-két dolog a Klubról, de csak említés szinten volt. És természetesen Jonas randija a másik lánnyal. Ennyi. Ez kicsit plusz csalódás volt a számomra.
A másik dolog, amin fennakadtam az, hogy a történet nagyja arról szólt, hogy Sarának végre legyen orgazmusa. Mi van? Itt már teljesen kicsapta nálam a biztosítékot. Legszívesebben abbahagytam volna az olvasás, de aztán eljutottam ahhoz a részhez, amikor Belize-ben voltak. Az első ott töltött éjszakájuk volt az a megmentő rész. Nagyon tetszett a leírás alapján a hely, s az is, hogy kicsit többet tudhattunk meg Jonas életéből. Sok szörnyűséget kellett elviselnie a gyerekkorában, és most már megértem, hogy miért is szerette annyira Platónt (akivel én az iskolás éveim alatt nem nagyon békültem ki...főleg az ideológiáit nem szerettem). Számára ez volt a kimenekülési út. Illetve a másik ok, amiért nem kap egy csillagot tőlem az a vége volt. Soha jobban nem örültem ennek a bonyodalomnak. Az érdeklődésemet csak ekkor keltette fel igazán. De nem annyira, hogy A panaszba most rögtön belekezdjek. Talán majd egy-két hónap múlva. Akkor esetleg kedvet kapok hozzá, de jelenleg nem akarom kézbe venni.

Csillagok száma:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése